Підтримали лікарів, що допомагають дітям із серцево-судинними захворюваннями

Підтримали лікарів, що допомагають дітям із серцево-судинними захворюваннями

14/11/2023

Ми продовжуємо реалізацію проєкту «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки», який Комітет медичної допомоги в Закарпатті здійснює за підтримки «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Важлива частина проєкту – допомога українським медзакладам та їхнім фахівцям у здійсненні професійної діяльності. З цією метою Комітет закупив ліки та необхідне обладнання для Вишевицької амбулаторії загальної практики та сімейної медицини на Житомирщині. Окрім поточного навантаження лікарі цієї амбулаторії надають допомогу маленьким пацієнтам Радомишльської санаторної школи для дітей із серцево-судинними захворюваннями. Тепер у розпорядженні лікарів є нові електрокардіограф, тонометри, бактерицидні лампи тощо.

Нагадаємо, що у рамках проєкту спеціалізовану допомогу вже отримали медики у Краматорську, Херсоні, Ужгороді та Івано-Франківську.

 


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.