Допомога дитячій лікарні на Івано-Франківщині

Допомога дитячій лікарні на Івано-Франківщині

29/09/2023

Ще один медзаклад отримав гуманітарний вантаж від Комітету медичної допомоги в Закарпатті у рамках реалізації проєкту «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки».

Цього разу необхідні медикаменти відправили у КНП «Івано-Франківська Обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради». Серед іншого, заклад надає кваліфіковану високоспеціалізовану медичну допомогу дітям з числа внутрішньо переміщених осіб. Так, з початку повномасштабного російського вторгнення було проліковано майже 2000 дітей та амбулаторно проконсультовано понад 7500 дітей з родин ВПО.

Нагадаємо, що проєкт «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки» реалізується Благодійною організацією «Благодійний фонд «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» за підтримки «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини. Наразі у рамках проєкту спеціалізовану допомогу отримали медики у Краматорську, Херсоні, Ужгороді та Івано-Франківську.


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.