Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді

Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді

29/12/2020

Днями в Ужгороді відкрили унікальне за змістом і призначенням місце – кондитерську-студію «Фіолєтово», де можна посмакувати солодощами, які створюють за участі молоді із ментальною інвалідністю. До запуску закладу долучилася і БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті».

Все починалося з проєкту «Золоті серця Закарпаття», який заклав фундамент й ідеї, і способів її втілення. За словами керівниці проєкту Олени Логвіненко, серед задач, над якими ведеться спільна робота, розробка методики для соціалізації, професійного навчання людей із синдромом Дауна і аутизмом.

Тепер в Ужгороді на вул. Митрака, 11/4 для відвідувачів – смачне, стильне і затишне місце, де подають каву і чай з неймовірними тістечками, цукерками, еклерами, зефіром, а для частини співробітників – це цілий світ можливостей, де вони здобувають, розвивають і реалізують свої здібності, мають заняття з арт-терапії, майстер-класи, здобувають професійний досвід.

Під керівництвом шеф-кондитера Павла Бодака молодь пізнає грані кондитерського мистецтва. На вітринах у закладі справжнє розмаїття смаків, а у філософії «Фіолєтово» розмаїття – то ціла філософія, бо усі люди різні, і кожен цінний і важливий як одне для одного, так і для суспільства.

«Фіолєтово» – унікальне інклюзивне місце щастя і смаколиків. Тішуся, що ми з Комітетом медичної допомоги в Закарпатті стали частиною цієї великої родини», – зазначає директорка благодійної організації «КМДЗ» Наталія Кабацій.

Кондитерській-студії «Фіолєтово» наша колективна рекомендація для відвідування, розуміння і приємних солодких миттєвостей! Спробуйте!

Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді Комітет медичної допомоги в Закарпатті підтримав у роботі інклюзивну кондитерську в Ужгороді

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.