Засідання оргкомітету міжнародної конференції з питань організації послуг для осіб з інвалідністю: акценти комунікації

Засідання оргкомітету міжнародної конференції з питань організації послуг для осіб з інвалідністю: акценти комунікації

17/09/2020

У четвер, 17 вересня, відбулося чергове засідання організаційного комітету міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання розвитку системи надання освітніх, соціальних, медичних, абілітаційних/реабілітаційних послуг особам з інвалідністю». Цього разу учасники погодили регламент обговорень і зосередилися на аспектах комунікаційної складової заходу.

Наразі про бажання долучитися до роботи секцій конференції заявили понад 90 учасників. Щоб кожен мав можливість висловитися і почути співрозмовників, запропоновано дотримуватися правил і часових меж виступів.

З метою формулювання конструктивних позицій з того чи іншого питання рекомендовано підпорядковувати їх таким напрямкам, як висловлення запитів чи проблем галузі, обговорення інструментів для реалізації потреб, аналіз позитивного досвіду та формулювання пропозицій, які увійдуть до резолюції конференції. Таким чином, дискусія буде не лише змістовною, але й у підсумку забезпечить переконливу аргументацію для подальших позитивних зрушень у процесі впровадження комплексу послуг для осіб з інвалідністю.

Обговорення під час пленарного засідання конференції та роботи секцій можна буде відслідковувати у режимі реального часу в соціальних мережах. Також усі зацікавлені матимуть змогу озвучити проблемні питання в інтерактивних чатах трансляції. Для додаткових питань буде розроблено комунікаційну форму, яку оргкомітет запропонує заповнити після триденної конференції.

Частину запитів фахівці прокоментують у ході обговорень, решта буде систематизована й опрацьована кваліфікованими експертами. Отже, робота за актуальними напрямками триватиме у рамках заходів деінституалізації в краї. Заплановано систематичне оприлюднення фахових коментарів щодо озвучених під час та після конференції питань, подальше обговорення та поглиблення галузевого досвіду. Формуючи свідоме і відповідальне суспільство рівних людей, ми об’єднуємо наші прагнення, знання, майстерність і навички, консолідуючи їх через комунікацію.

Нагадуємо, що триває реєстрація для участі у міжнародній конференції. Посилання на реєстраційну форму ТУТ. Програма заходу за посиланням.

Стежте за нашими анонсами, беріть участь в обговореннях!

Засідання оргкомітету міжнародної конференції з питань організації послуг для осіб з інвалідністю: акценти комунікації Засідання оргкомітету міжнародної конференції з питань організації послуг для осіб з інвалідністю: акценти комунікації Засідання оргкомітету міжнародної конференції з питань організації послуг для осіб з інвалідністю: акценти комунікації Засідання оргкомітету міжнародної конференції з питань організації послуг для осіб з інвалідністю: акценти комунікації Засідання оргкомітету міжнародної конференції з питань організації послуг для осіб з інвалідністю: акценти комунікації

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.