Комітету медичної допомоги в Закарпатті 20 років: прес-анонс

Комітету медичної допомоги в Закарпатті 20 років: прес-анонс

17/02/2020

Шановні представники засобів масової інформації, Благодійна організація «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» запрошуємо вас на п’ятничну прес-каву з нагоди 20-річчя свого заснування та діяльності.

На сьогодні БО «КМДЗ» – це команда однодумців, що охоплює своєю діяльністю такі напрями, як підтримка і допомога людям з інвалідністю, освіта та охорона здоров’я, соціальний та правовий захист населення тощо.

За попередні 20 років були здійснені ряд масштабних проєктів, зокрема, заснування і подальша підтримка Соціального абілітаційно-реабілітаційного центру «Парасолька» у м. Тячів, ініціювання і запровадження спільно з Ужгородським національним університетом нових напрямків підготовки фахівців, які опікуватимуться реабілітацією людей з інвалідністю, організація у Закарпатській області заходів Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Окрім того, вже багато років БО «КМДЗ» допомагає Вільшанському дитячому будинку-інтернату, біженцям і мігрантам, є учасником багатьох обласних програм із допомоги найбільш вразливим категоріям громадян.

Отож з радістю розповімо вам про роботу організації, наших вітчизняних і міжнародних партнерів, нинішні проєкти і плани на майбутнє, покажемо де і як працюємо, дамо відповіді на ваші питання.

Чекаємо на вас у п’ятницю, 21 лютого, об 11.00 у нашому офісі за адресою: м. Ужгород, вул. Фединця, 14/1. Контактна особа: Катерина Ірха, тел: 0660670932.


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.