Buechehof – місце, яке надає всебічні можливості для розвитку та життя

Buechehof – місце, яке надає всебічні можливості для розвитку та життя

05/04/2019

Центр Buechehof (http://www.buechehof.ch/) є багаторічним партнером КМДЗ в рамках проекту «Парасолька». Будучи в Швейцарії ми не могли не заїхати сюди. Це центр соціальної терапії для дорослих людей з інвалідністю, який був відкритий ще у 1987 році.

Його метою є супровід та розвиток клієнтів, забезпечення їх роботою та зайнятістю. У центрі проживають 34 особи і крім них ще стільки ж приходить в центр на роботу із дому чи інших груп для проживання. Дорослі, які потребують супроводу, мають можливість жити і працювати в закладі до тих пір, поки це має сенс для всіх зацікавлених осіб.

Важливим підходом в Buechehof є розвиток власних можливостей. Вважається, що людина з обмеженими можливостями також повинна могти формувати свій власний розвиток. Метою повсякденної роботи є створення умов і розробка методів, які покращують якість життя людей, що довіряють закладу. Робота тут поєднується з терапією.

Робочі зони в Buechehof є частиною загального соціально-терапевтичного завдання. Основний вид зайнятості складається з чотирьох робочих зон: сільське господарство, садівництво, домогосподарство та харчування. На території Buechehof знаходиться невеличкий магазинчик, у якому частина товарів виготовлена власне жителями центру – це органічна та якісна продукція.

Buechehof – місце, яке надає всебічні можливості для розвитку та життя Buechehof – місце, яке надає всебічні можливості для розвитку та життя Buechehof – місце, яке надає всебічні можливості для розвитку та життя Buechehof – місце, яке надає всебічні можливості для розвитку та життя Buechehof – місце, яке надає всебічні можливості для розвитку та життя Buechehof – місце, яке надає всебічні можливості для розвитку та життя Buechehof – місце, яке надає всебічні можливості для розвитку та життя Buechehof – місце, яке надає всебічні можливості для розвитку та життя Buechehof – місце, яке надає всебічні можливості для розвитку та життя Buechehof – місце, яке надає всебічні можливості для розвитку та життя Buechehof – місце, яке надає всебічні можливості для розвитку та життя Buechehof – місце, яке надає всебічні можливості для розвитку та життя Buechehof – місце, яке надає всебічні можливості для розвитку та життя Buechehof – місце, яке надає всебічні можливості для розвитку та життя

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.