Допомога цивільним: видали майже 500 продуктових наборів

Допомога цивільним: видали майже 500 продуктових наборів

01/04/2024

Триває наш проєкт «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки». Цього разу за підтримки «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини допомогу отримали майже пів тисячі родин із дітьми.

Організаційно гуманітарну місію забезпечила волонтерка Кіра Лісман, яка разом із командою передала продуктові набори родинам із числа внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих груп населення на Харківщині, Кіровоградщині (шелтер у м. Олександрія), а також на Донеччині, Херсонщині, Дніпропетровщині, у Запоріжжі.

Така допомога вкрай важлива для людей, які через російську військову агресію опинилися у скруті, були вимушені залишити рідні домівки або мешкають у населених пунктах, які опиняються в епіцентрі ворожих обстрілів.

З початку реалізації проєкту підтримку продовольством отримали відповідні категорії громадян в Херсонській, Запорізькій, Чернігівській, Харківській, Кіровоградській, Закарпатській областях.


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.