Триває спільний проєкт «Турбота про себе» для жінок на Закарпатті

Триває спільний проєкт «Турбота про себе» для жінок на Закарпатті

12/02/2024

Минула перша зміна проєкту «Турбота про себе», який спільно організовують Комітет медичної допомоги в Закарпатті і ГО «Творчі волонтери».

У рамках проєкту група з 11 жінок мала змогу відвідати 14 тематичних зустрічей, спрямованих на формування досвіду психоемоційної підтримки, соціальну згуртованість та інтеграцію жінок в активне життя у місті Ужгород. Щоб зробити участь у заходах більш комфортними, організатори попіклувалися про окрему дитячу групу.

Кожна зустріч поєднувала практики з психоемоційної підтримки та своєрідні майстерні, де у невимушеній атмосфері дружнього спілкування жінки виготовляли прикраси, свічки, декор тощо.

Так, у супроводі фахівчинь та експерток учасниці, серед яких місцеві мешканки та внутрішньо переміщені особи, говорили про особисте зростання, створювали карту бажань, спілкувалися про переосмислення звичних речей, стресостійкість, мрії, родинні зв’язки, пробували тактильні практики через створення качаних свічок та ін.

Активності у рамках проєкту тривають, попереду ще одна зміна важливих і, за відгуками учасниць, терапевтичних зустрічей.



© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.