Тепло не знає меж і кордонів

Тепло не знає меж і кордонів

06/11/2023

Не знаємо, чи ви помітили, але сонце вже оманливе – воно приховує ранкові морози і вечірнє різке зниження температури. Саме тому зігріватися треба ВЖЕ, одночасно готуючись до зими.

Сьогодні зустрічали і розвантажували 156 гумвантаж з Франції, зібраний нашими партнерами з Асоціації «SAFE». Вони передали для України майже 400 електроконвекторів та обігрівачів від «Electriciens sans frontières». А ще отримали і одразу ж відправили до Запоріжжя два потужні генератори для підтримки критичної інфраструктури прифронтового регіону.

Безумовно, нам би дуже хотілося, щоб зігрітися було можливо м’якою ковдрою у теплій оселі, але війна вносить жорсткі корективи у розуміння простого і буденного. Часто обігрівач стає єдиним джерелом тепла для сотень тисяч українців – вдома, у лікарнях, у шелтерах… Тож вдячні партнерам за розуміння потреб і оперативну участь у їх забезпеченні.

До речі, з початку року з Комітет медичної допомоги в Закарпатті передав для забезпечення соціально значимих об’єктів майже 3500 різних обігрівачів.

Працюємо далі!

Тепло не знає меж і кордонів Тепло не знає меж і кордонів Тепло не знає меж і кордонів Тепло не знає меж і кордонів Тепло не знає меж і кордонів Тепло не знає меж і кордонів

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.