Насичений візит до Франції

Насичений візит до Франції

21/10/2023

Днями директорка та координаторка проєктів Комітету медичної допомоги в Закарпатті Наталія Кабацій та Надія Данч повернулися з Франції, де перебували з робочим візитом на запрошення волонтера Жана-Марка Вейрона.

Волонтер ініціював благодійний концерт у передмісті Парижу на підтримку проєктів Комітету і наразі планує низку аналогічних заходів. Такі ініціативи важливі не лише як акт підтримки та солідарності щодо нашої діяльності, але й як частина інформаційної кампанії про Україну для громадян Франції, зокрема через спілкування з місцевими ЗМІ.

Поїздка членкинь КМДЗ виявилася плідною і насиченою. У Парижі вони зустрічалися зі співробітниками кризового відділу МЗС Франції. Також відбулися зустрічі з колегами із партнерської Асоціації «SAFE», представниками організацій «Fondation de France», «Electriciens sans frontières», «Ambulanciers Sans Frontières». Усі ці комунікації об’єднані спільним порядком денним – говорили про ситуацію в Україні та плани щодо гуманітарних проєктів на 2024 рік. Планування зараз, як ніколи, важливе, адже стимулює безперервну діяльність, консолідує зусилля громадськості, міжнародної спільноти, державних інституцій. В цьому ритмі і працюємо далі. Дякуємо усім причетним!

Насичений візит до Франції Насичений візит до Франції

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.