Допомога медикам Херсонщини

Допомога медикам Херсонщини

18/09/2023

Реалізація проєкту «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки» продовжується. На черзі допомога лікарні в Херсонській області.

Днями Комітет медичної допомоги в Закарпатті передав Великоолександрівській лікарні гумвантаж з медикаментами, а це перелік з близько 20 позицій на суму майже 140 тисяч гривень.

Проєкт дозволив збільшити підтримку лікарень в різних регіонах України, яким організація надає допомогу з початку повномасштабного російського вторгнення. Зокрема, йдеться і про Херсонщину, де Комітет підтримує не лише медиків, але й цивільне населення, рятувальників, військових, особливо після теракту на Каховській ГЕС.


Нагадаємо, що проєкт «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки» реалізується Благодійною організацією «Благодійний фонд «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» за підтримки «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.