Допомога медикам Краматорська

Допомога медикам Краматорська

18/08/2023

Реалізація проєкту «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки» – це щоденна робота одразу за усіма визначеними напрямками, зокрема й медичним.

Так, днями передали медикаменти та супутню номенклатуру Краматорській міській лікарні на Донеччині. Загальна вартість наданої допомоги – 300 тисяч гривень. Її вміст відповідав попередньо отриманому від медиків запиту.

Краматорськ – одна з гарячих точок на сучасній карті України. Місцевим медикам доводиться працювати часто в екстремальних умовах, але вони, як і раніше, продовжують якісно і самовіддано робити свою роботу – рятувати людські життя. Робимо усе можливе, аби підтримати українських лікарів в цей нелегкий для країни час.


Нагадаємо, що проєкт «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки» реалізується Благодійною організацією «Благодійний фонд «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» за підтримки «terre des hommes Deutschland e.V.» та фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Допомога медикам Краматорська

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.