Черговий гуманітарний вантаж від друзів з Австрії доставлено до медзакладів України

Черговий гуманітарний вантаж від друзів з Австрії доставлено до медзакладів України

04/07/2022

Вже вкотре БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» завдяки австрійській благодійній організації «Австрія підтримує Україну» (Austria stands with Ukraine) реалізувала гуманітарну місію з підтримки медичних закладів нашої держави.

Цього разу медичне устаткування отримали КНП «Міська клінічна лікарня  № 16» (м. Дніпро), Дніпровський центр термічної травми та пластичної хірургії, КНП «Добропільська лікарня інтенсивного лікування» (Донецька обл.), Криворізька центральна районна лікарня, Закарпатський обласний клінічний центр кардіології та кардіохірургії, Закарпатський обласний клінічний центр нейрохірургії та неврології, Мукачівський військовий госпіталь, Ужгородський міський пологовий будинок.

Як наш Комітет є частиною великої мережі допомоги, так і отримувана підтримка посилює зв’язки між регіонами, галузями, фахівцями, налагоджує комунікацію всередині країни і за її межами.

Цього разу гумвантаж включав медичні ліжка та матраци до них, оглядові крісла, апарати ЕКГ, дефібрилятори, пульсоксиметри, медичні лампи, відсмоктуючі пристрої, монітори, перев’язочні матеріали та багато інших речей на запит українських медиків.

Ми чудово усвідомлюємо, що в умовах воєнного стану наші лікарі теж на передовій – хтось безпосередньо, а комусь доводиться працювати за двох чи й за трьох, адже через вимушену внутрішню міграцію у всіх населених пунктах збільшилася кількість пацієнтів. Одні від російського військового вторгнення втікають, інші рятують. Спільно з партнерами робимо все можливе, щоб допомогти і тим, й іншим. Віримо, що й надалі ефективність нашої роботи буде зростати.

Дякуємо усім, хто поруч!

Черговий гуманітарний вантаж від друзів з Австрії доставлено до медзакладів України Черговий гуманітарний вантаж від друзів з Австрії доставлено до медзакладів України Черговий гуманітарний вантаж від друзів з Австрії доставлено до медзакладів України Черговий гуманітарний вантаж від друзів з Австрії доставлено до медзакладів України Черговий гуманітарний вантаж від друзів з Австрії доставлено до медзакладів України Черговий гуманітарний вантаж від друзів з Австрії доставлено до медзакладів України Черговий гуманітарний вантаж від друзів з Австрії доставлено до медзакладів України Черговий гуманітарний вантаж від друзів з Австрії доставлено до медзакладів України

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.