Обговорили напрямки співпраці з керівництвом Ужгородської райдержадміністрації

Обговорили напрямки співпраці з керівництвом Ужгородської райдержадміністрації

12/05/2022

Під час спілкування з головою Ужгородської районної державної адміністрації Радіоном Кіштулинцем обговорили поточні і перспективні напрямки співпраці, а також можливості включення Благодійної організації «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» у реалізацію соціальних проєктів в районі.

«Перш за все, нас і наших партнерів цікавлять проєкти, які потрібні тут і зараз і результати яких точно будуть затребувані в майбутньому. Передусім ідеться про підтримку вразливих верств населення, кількість представників яких через війну збільшилася на Закарпатті. Ми маємо досвід організації допомоги соціальним та медичним закладам. Ви ж зараз володієте інформацією, де і які є потреби. Тож маємо змогу оптимізувати нашу співпрацю», – зазначила директорка БО «КМДЗ» Наталія Кабацій.

Радіон Кіштулинець подякував команді Комітету за вже надану допомогу і підтримку, наголосивши, що організація ніколи не стояла осторонь вирішення соціальних питань у регіоні, а зараз є постійним і надійним партнером місцевих органів влади у здійсненні гуманітарної місії в умовах воєнного стану.

Обговорили напрямки співпраці з керівництвом Ужгородської райдержадміністрації Обговорили напрямки співпраці з керівництвом Ужгородської райдержадміністрації Обговорили напрямки співпраці з керівництвом Ужгородської райдержадміністрації Обговорили напрямки співпраці з керівництвом Ужгородської райдержадміністрації

© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.