Проблематика нейропедіатрії стане ключовою темою березневих лекцій від швейцарських фахівців

Проблематика нейропедіатрії стане ключовою темою березневих лекцій від швейцарських фахівців

15/02/2022

14 та 15 березня швейцарські фахівці і партнери Благодійної організації «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» Освальд Гассельманн та Марґрет Дутц-Шмукі читатимуть лекції студентам факультету здоров'я та фізичного виховання Ужгородського національного університету. Лектори торкнуться медичних та педагогічних аспектів у роботі з дітьми з порушеннями розвитку у контексті напрямку нейропедіатрії.

У зв’язку із погіршенням епідеміологічної ситуації навчальний модуль проведуть в онлайн-режимі. Однак вже у травні заплановано очне продовження реалізації освітнього компоненту, який стосуватиметься практик раннього втручання.

Інтеграція зарубіжного досвіду у створення освітніх умов для майбутніх фахівців, які працюють із людьми з інвалідністю, відбувається у межах спільного українсько-швейцарського проєкту, спрямованого на створення сталої життєздатної та ефективної системи підготовки кадрів для забезпечення надання якісних соціально-терапевтичних послуг. Окрім теоретичної учасниками проєкту забезпечується й практична складова, яка вже цього року втілилася в організацію виробничої практики для студентів напрямків підготовки «Спеціальна освіта» та «Фізична терапія. Ерготерапія» на базі Вільшанського дитячого будинку-інтернату та Соціального абілітаційно-реабілітаційного центру «Парасолька».


© Комітет медичної допомоги в Закарпатті, 2017-2024. Всі права застережено.